Thursday 18 December 2008

Cappuccino mousse kakku

Tämän kakun koristelu meni kyllä ihan metsään. Ostin kevyt kermaa ja sitä virhettä en sitten enää toiste tee. Kerma ei vaahdonnut millään, tai vaahtosi mutta jäi niin lötköksi ettei sitä pystynyt pursottamaan. No, kerma sitten piti vaan levittää sellaisenaan kakun päälle ja toivoa, että se siinä pysyy. Jos joskus tulee tehtyä Irish Coffeeta niin tämä kerma olisi siihen täydellistä. Josta tulikin muuten mieleen, että en myöskään suosittele käyttämään kevyt versiosta mascarponesta kakun välissä, sekään ei ole tarpeeksi "kiinteää". Kyllä se vaan niin on, että sen kerran kun leipoo kannattaa käyttää ihan aitoa tavaraa.

Pohjana 4 munan sokerikakkupohja, täytteenä cappuccino moussea. Kerman värjäsin elintarvikevärillä siniseksi, koristeet parsipaania. Vaikka aluksi tuota lentopalloa rumaksi haukuinkin niin ei se pahalta tuossa kakun päällä näytä.

No comments: