Pitkästä aikaa pääsin leipomaan kakkua. Tänään on avokin synttärit ja toiveesta tein Schwarzwaldin kirsikkakakkua. Se on ehdottomasti hänen lempikakkunsa, joten pitihän synttäreiden kunniaksi toiveet toteuttaa. Kakun ohje löytyy
täältä. Pahoittelen kuvien laatua mutta aamulla on niin tuskasen pimeää.
Kakku ennen koristeluja
Harmi ettei tähän aikaan vuodesta saa tuoreita kirsikoita, ne olisi ollut paljon kauniimpia kakun päällä. Muuten kakku onnistui mielestäni hyvin, mulla alkaa tuo pursottaminen sujua jo paljon paremmin.
1 comment:
Voi olisit vinkannut, niin olisin 'heittänyt' pussillisen rajan yli. Mansikoita, kirsikoita, vadelmia oli tarjolla perjantaina Zürichissä. Maku se voi olla juttu erikseen !?
www.nami-hiiri.com
Post a Comment