Sunday 28 November 2010

Piparkakku hirsimökki

Nyt tulee iso pläjäys kuvia, että saan kaikki yksityiskohdat näkyviin. Ensimmäisen adventin kunniaksi voin vihdoin julkaista kuvat tekemästäni piparkakkutalosta. Talo on nimittäin ollut valmiina jo viikon verran : )



Talon hirret on suolatikkuja ja koristeet massa ticinoa. Jäätynyt lampi valmistui, kun kaadoin sinisen paperin päälle keitettyä vesi-sokeri seosta. Lumi on kookoshiutaleita, polku murskattuja piparkakkuja ja kattomateriaalina saksanpähkinöitä.

6 comments:

Nina said...

Mielettömän upeita kuvia!! Ihanat maatilan eläimet <3

Kakkutaikuri said...

Kylläpä olet viitsinyt väkertää :) Mistä tuota Ticinoa saa? Tekisi mieli kokeilla mutta ei varmaan Suomesta löydy.

Eveliina/LeivinLiina said...

Hauskoja yksityiskohtia :) Kivasti olet keksinyt käyttää erilaisia syötäviä materiaaleja :)

Pampales said...

Aivan uskomattoman hieno!!! Mahtava tuo katto pähkinöineen ja muutenkin, olen ihan sanaton!!

Mia said...

NaMiNami: tuota ticinoa olen ostanut itävaltalaisesta "Zehrer" nimisestä kaupasta, linkki löytyy sivujen oikeasta laidasta. 100g maksaa 1,18€ ja tilata voi niin paljon kun haluaa. He toimittavat myös Suomeen, postikulut 11,80€ max. 31,5kg:lle. Rouva V:n olen huomannut myös käyttävän ticinoa, ehkä hän osaisi neuvoa mistä sitä Suomesta saa. Joka tapauksessa suosittelen sen käyttöä, on mielestäni paljon parempaa kuin sokerimassa.

Anonymous said...

Kiva idea tuo pähkinäkatto !
Olet ahkeroinut melkoisesti !