Kakun sisällä marcarponea ja kirsikkahilloa sekä kerros raastettua suklaata. Koristeet ja päällys massa ticinon ja marsipaanin yhdestelmää. Tuo ticinoa kun olen nyt useammin käyttänyt niin olen todennut sen olevan aika kelpoa tavaraa. Sitä on ihan älyttömän helppo kaulita, ei tartu kiinni vaikka ihan sellaisenaan pöydällä kaulii.
Vaikka kuinka yritin täytettä sivellä kakun sivuillekin, että saan päällysteen kauniisti niin ei näköjään ollut riittävästi. Kerrokset näkyy ikävästi. Kuuden aikaan aamulla otetut kuvat ei myöskään ole ihan parhaasta päästä mutta koittakaa kestää :-) Mukavaa pääsiäistä!
1 comment:
Tästäpä löytyi hauska koriste pääsiäiseen. Nyt vain kauppaan etsimään keltaista marsipaania tai sokerimassaa.
'Naapurimaan' nami-hiiri
Post a Comment