Friday 2 April 2010

Pääsiäiskakku

Tai ehkä oikeammin kärsimyskakku :-) Kiireessä ei pitäisi ikinä leipoa, silloin menee oikeasti kaikki totaalisen pieleen. Munat oli kylmiä, uuni liian kuuma, kypsyyttä kokeiltaessa ritilä tipahti uunissa ja kakku lässähti keskeltä jne. eli mikä vaan pieleen voi mennä niin meni. Olin siinä vaiheessa heittämässä kakkua pois, kun oltiin jo melkein myöhässä mutta sitten päätin kuitenkin vielä yrittää. Seuraavana aamuna koristelu kuuden aikaan aamulla ei myöskään mennyt ihan putkeen mutta saatiin kakku sentään Michin matkaan. Huh.

Kakun sisällä marcarponea ja kirsikkahilloa sekä kerros raastettua suklaata. Koristeet ja päällys massa ticinon ja marsipaanin yhdestelmää. Tuo ticinoa kun olen nyt useammin käyttänyt niin olen todennut sen olevan aika kelpoa tavaraa. Sitä on ihan älyttömän helppo kaulita, ei tartu kiinni vaikka ihan sellaisenaan pöydällä kaulii.

Vaikka kuinka yritin täytettä sivellä kakun sivuillekin, että saan päällysteen kauniisti niin ei näköjään ollut riittävästi. Kerrokset näkyy ikävästi. Kuuden aikaan aamulla otetut kuvat ei myöskään ole ihan parhaasta päästä mutta koittakaa kestää :-) Mukavaa pääsiäistä!



1 comment:

Anonymous said...

Tästäpä löytyi hauska koriste pääsiäiseen. Nyt vain kauppaan etsimään keltaista marsipaania tai sokerimassaa.

'Naapurimaan' nami-hiiri