Wednesday 14 January 2009

Mango-passionhedelmä mousse täyskäri

Meille tuli eilen illalla pari kaveria syömään ja istumaan iltaa ja siitä sainkin hyvän tekosyyn tehdä täytekakun. Ilmoitus tulosta tuli verrattaen lyhyellä varoitusajalla, joten piti käyttää oikeastaan aineksia mitä kaapista löytyi. Maku oli kuitenkin kohdallaan eikä ulkonäössäkään juurikaan valittamista ollut.


Pohjana pieni 2 munan sokerikakkupohja ja välissä pussillinen mango-passionhedelmä moussea.


Ensimmäistä kertaa harjoittelin ihan oikeasti myös pursottamista, kerma tosin oli ehkä ihan hitusen liian kauan vatkattua. Näillä Tarjuskan ohjeilla tuli mun mielestä oikein kaunista jälkeä. Huomasin kyllä, että mun pursotusvälineissä on hieman toivomisen varaa eli uusille hankinnoille on taas tarvetta :-) Lisäsin kerman joukkoon myös ensimmäistä kertaa vanilijakreemijauhetta. Päällä oleva suklaa on kaupasta valmiina ostettua ihka aitoa Sacherkakun kuorrutetta.


Tässä vielä hieman ankeahkot koristeet, kun ei kaapista löytynyt valmiina edes marsipaanikoristeita. Päällä siis muutamat moccapavut sekä hopeisia sokerihelmiä.

2 comments:

Anonymous said...

Juikelis, ku näyttääpi hyvältä. Varmaan kiva asustaa Itävallassa, mäkin kyl joskus muutan sinne...ja sit vielä Ranskaan ja Saksaan...ja sinne ja tänne...MULLA ON SUURET SUUNNITELMAT :D Hieno blogi ja mahtavat leipomukset sun muut.

Anonymous said...

Näyttää herkulta :D