Thursday 29 January 2009

Intialainen Mango Lassi

Aika monesti, kun me mennään ravintolaan syömään, on ravintola intialainen. Molemmilla on aina juomana Mango Lassi, koska se maistuu taivaalliselle ja lieventää mukavasti ruuan tulisuutta. Eilen päätin tehdä Lassia myös kotona ja lyhyen netissä surffailun jälkeen sovelsin paria löytämääni ohjetta. Tämä maistui lähestulkoon samalle mitä intialaisesta ravintolastakin saa, nam!


Mangolassi


- tuore mango
- 2 purkkia maustamatonta jugurttia
- loraus maitoa
- sokeria tai makeutusainetta maun mukaan
- kaardemummaa

Kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna koneen käydä muutaman minuutin.

Tähän voi käyttää ihan yhtä hyvin säilykemangoa ja silloin tuon maidon voi melkein korvata säilykkeen mehulla. Monessa ohjeessa lisätään mukaan myös loraus ruusuvettä ja sitruunamehua. Mitä enemmän mangoa, sen parempaa. Juoma saa jäädä aika paksuksi.

No comments: