Monday 23 January 2012

Macarons‏

Mä olen monen muiden blogeissa ihaillut värikkäitä Macaronseja ja miettinyt monesti, että uskaltaisinko kokeilla. Jotenkin niiden tekeminen on tuntunut kovin hankalalta. Iloitsinkin suuresti tänään töissä, kun sain niitä laatikollisen lahjaksi. Kädet oikein syyhysi, että pääsin maistamaan. Mutta voi mikä pettymys. Niin kauniin värikkäitä pikkupaloja mutta maku ei hivellyt mun makuhermoja sitten ollenkaan ja rakennekin oli jotenkin kummallinen. Näiden tekemisen jätän siis ihan suosiolla muille.


Siinä se, puoliksi syöty

1 comment:

nami-hiiri said...

Jos et aio itse kokeilla, niin älä toki jätä haukkaamatta uudestaan. Anna Macaron -kakkuselle toinen tilaisuus :D
Nyt kun niitä saa miltei joka leipomosta, niin laatu ja maku kärsivät.
Italiassa myydään paljon valmiita 'kuoria' säilöntäainein yms. kauhistuksien kera.