Monday 18 July 2011

Hempeä kukkakakku

Kyllä se on kuulkaa niin, että kakkujenkin kanssa taidot ruostuu, kun pitkään aikaan ei mitään tee. Se, että kakku pitäisi leipoa tuli niin lyhyellä varoituksella, että koristeitakaan ei enää kerennyt tekemään. Kaivoin siis kaapista mitä löytyi ja seuraksi pruuttasin suklaata. Kakun välissä metsämarja-mousse ja päällinen massa ticinoa. Voi huokaus, vaikka kakkuun sinälläni olenkin ihan tyytyväinen niin pruuttaukset olisi voinut jäädä tekemättä ja koko kakun kokoaminen oli kyllä aikamoista taistelua.



4 comments:

Kakkumonsteri said...

Kaunis koristelu. =)
Matkustan ensi kuussa Wieniin lomailemaan. Olisiko sinulla vinkkejä mistä sieltä saattaisi löytyä tällaisia kakkutarvikkeita myyviä liikkeitä? Konditorioita ainakin löytyy ;) Mutta en nyt valmista kakkua olisi vailla :D Tutin vähä Wienin sivuja, mutta suurin osa on saksaksi.

Mia said...

Wienistä löytyy ainakin kaksi kauppaa, joista voi ostella tarvikkeita. Laita tulemaan sähköpostia (en löytänyt monsterilan emailia) niin palaan asiaan osotteiden ja nimien kanssa.

Kakkumonsteri said...

Moi! Tosi kiva jos viitsisit laittaa! =) E-mailini näkyy nyt blogissanikin. Laiton rastin ruutuun, että e-mail saa näkyä muille. ;) Mutta se on siis palezzu@hotmail.com
Kiitos! =)

nami-hiiri said...

Tyylikäs koristelu pelkistetysti!